MelU:n futiksen kaikille avoin Seurapäivä 18.6.2024

Merilappi United ry kutsuu kaikki futiksesta kiinnostuneet Meri-Lapin alueen junnut vanhempineen sekä junnutoimintaseurat osallistumaan teemalla Lapset vastaan Vanhemmat -leikkimielisiin liikunta- ja futiskisailuihin. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan seuratoimintaan ja lajiin koko perheen voimin! Luvassa palkintoja ja yllätyksiä, mukaan lupautunut ainakin KePsin junnuja futispisteille kisailemaan, joten myös pojat, tervetuloa!

Kaikki pääsevät kokeilemaan futiksen toimintapisteiden kautta lajin suorituksia, kuten omaa laukaisunopeutta ja perheen pienet, tytöt ja pojat, pääsevät kokeilemaan mm. pienpelaamista oikeiden pelinohjaajien opastuksella ja kokeilemaan futiksen erilaisia harjoitteita leikin kautta. Myös kaikki alueemme junnuseuran jäsenet peliasuissaan tervetulleita mukaan kisailemaan hauskoissa toimintapisteissä. Tapahtumaan pääsy on ilmainen!

Tiistaina 18.6.2024 kello 16-20 Kemin Sauvosaaren Urheilupuistossa ohjelmassa:

 • kello 16.00 seuran junnupäällikkö Marika Ylilahden avauspuhe
 • kello 16.15 EasyFit Kemi tarjoaa: Kaikille yhteinen alkulämmittelyjumppa etukentällä
 • kello 16.30 Toimintapisteet aloittavat toimintansa takakentällä, seuraa toimintaa katsomosta! Tulokset kerätään talteen!
 • kello 19.00 Suuri Palkintojen jako, lajien parhaimmille, nopeimmille ja hauskimmille – pokaaleita ja mitaleita luvassa sekä diplomit erityisesti ansioituneille. Pelinohjaajat ja toimitsijamme palkitsevat lapsia erityisistä taidoista, jotka he kentällä havaitsevat.

Koko illan ajan:

 • Futistaitojen toimintapisteitä, muun muassa kaksi laukaisututkaa ja paljon leikkimielisiä futisrasteja. Palkinnot kaikille toimipisteillä.
 • Onnenpyöräpöytäpiste kanttiinin yhteydessä, tue seuran toimintaa. Palkintoina pieniä yllätyksiä!
 • MelU:N seuran kanttiini palvelee, myynnissä muun muassa makkaraa, kahvia, pillimehua ja leivonnaisia. Kortti, käteinen tai MobilePay.
 • Junioritoiminnan arvontalipuke-myyjät kiertelevät alueella. Palkintona arvotaan muun muassa MelU-fanituotteita ja Suomen Palloliiton ja alueen yritysten lahjoittamia tuotteita (muun muassa EasyFit Kemin palveluita, Marika Training Officen Kuntokatsastus-lahjakortti ja paljon muuta!
 • Yhteistyökumppani Painatus Äxä myymässä MelU-fanituotteita ja seuravaatteita.
 • Jalkapallovarusteiden kirppis. Lahjoita meille ennakkoon kaappeihin kertyneet ylimääräiset, ehjät ja puhtaat, futisvarusteet ja osta meiltä sopivia edukkaasti, tuet samalla koko Merilappi United -seuran toimintaa. Lahjoitusta varten ota yhteyttä merilappi.united@gmail.com.
 • Tule siis innostavaan ja hauskaan Seurapäivään mukaan ja tehdään siitä yhdessä elämyksellinen kokemus koko alueemme lapsille ja perheille!

Tutustu meihin ja toimintaamme:

Lisätietoja: junnupäällikkö Marika Ylilahti, merilappi.united@gmail.com.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

18.06.2024,  kello 16:00

Tapahtuman loppumispäivä

18.06.2024,  kello 20:00

Paikka

Kemin Sauvosaaren Urheilupuisto
Urheilukatu 9
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Lapsille, Nuorille, Urheilu