27.7.2022

Elonkorjuumarkkinat elokuussa Täiköntorilla

Elonkorjuumarkkinat järjestetään tänä vuonna 19.-20.8.

Elonkorjuumarkkinoilla paljastetaan Kemin hyödyllisin kotipuutarha 2022 perjantaina 19. elokuuta kello 13. Palkintojenjaossa palkitaan kolme parasta kotipuutarhaa. Palkitut puutarhat toimivat malliesimerkkeinä pihan ja puutarhan mielekkäästä toteutuksesta. Kilpailussa on yksi sarja ja kilpailuun voivat osallistua kaikki Kemissä sijaitsevat kotipuutarhat: yksityiset sekä taloyhtiöt, joiden kotipuutarhan hoitamisesta vastaavat asukkaat itse. Kilpailuun voi vielä ilmoittautua 30.7. asti. 

Palkinnonjaon jälkeen on luvassa Saana & Ville Duon esityksiä tunnin välein kello 14, 15 ja 16. Saana ja Ville esittävät suomalaisia pop-rock-iskelmän covereita akustisen kitaran säestämänä. Duolta kuullaan Elonkorjuumarkkinoilla myös uusia tapahtumaa varten harjoiteltuja covereita.  

Lauantaina 20.8. esiintyy Teemu Ylinikka, joka on kemiläinen laulaja-lauluntekijä. Hänen ohjelmistonsa koostuu oman tuotannon lisäksi rock- ja poptaivaan suurimmista hiteistä aina kasarista tähän päivään. Sanavalmis raspikurkku osaa villitä ja villiintyä, mutta myös tunnelmoida lavalla. Teemun esityksiä voi kuunnella kello 12, 13 ja 14. 

Lauantaina 20.8. järjestetään myös Pelastakaa Lapset ry:n Suuret Lastensynttärit klo 10-12 Kemin kulttuurikeskuksessa. Lastentapahtuman teemana on Sirkus ja paikalla esiintyy Oulun Tähtisirkus, joka opettaa myös sirkustempputaitoja työpajoissaan. 

Lisätietoja: 15.8. alkaen tapahtumakoordinaattori Katri Jämsä, katri.jamsa@kemi.fi, 040 615 2994.

Pelastakaa Lapset ry:n tapahtumasta: Tytti Kumpulainen, tytti.kumpulainen@gmail.com  

Takaisin listaukseen