26.2.2020

Kaupungin kesätyöt 2020

Kaupungin kesätyöt ovat haussa! Täytä lomake 20.3.2020 klo 15 mennessä! Työtä voivat hakea kemiläiset oppilaitoksen kirjoilla olevat opiskelijat. Työpaikat eivät koske peruskoulussa olevia eikä peruskoulunsa tai opiskelunsa keväällä päättäviä.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  • Kemin kaupungin työ kestää kolme viikkoa ja työaika on 6 tuntia päivässä. Palkka lomakorvauksineen kolmen viikon työstä on 500 euroa.
  • Kesätyöseteli on toinen vaihtoehto, jossa opiskelija hakee itse työpaikan yhdistyksestä tai yrityksestä. Työaika 3 viikon jaksoissa 6 tuntia päivässä. Työnantaja maksaa yleissitovan työehtosopimuksen mukaista palkkaa opiskelijalle. Kesätyösetelin arvo on 375 euroa työnantajalle. Kesätyösetelin saa hakea 13.5.2020 alkaen kaupungintalon 8. kerroksesta.

Lomakkeella voit esittää työpaikkatoivetta ja ilmoittaa sopimattoman ajan. Työjaksoja ei vaihdeta enää valinnan jälkeen.

Valittujen nimet ja työpaikat ovat nähtävillä 13.5.2020 alkaen kaupungin kotisivuilla. Jos peruutat hakemuksesi, ilmoita siitä välittömästi sähköpostilla: tuulikki.vesalainen@kemi.fi.

Takaisin listaukseen