3.9.2021

Kemiin tulee uusia liikuntapaikkoja

Kemissä toteutetaan parasta aikaa erilaisia liikuntapaikkahankkeita, jotka valmistuvat tämän syksyn aikana. 

Entiseen Täikönpuistoon, nykyiseen Jope Ruonansuun puistoon rakennetaan skeittipaikkaa. Skeittipaikasta tulee niin sanottu streetpark, joka sisältää katumaisia rakenteita. Hankkeessa on käynnissä maanrakennustyöt ja hanke valmistuu lokakuussa. Hankkeessa on osallistettu nuorisoa jo ideointivaiheessa.

Keinonurmikenttiä tulee Kemiin ensi kaudelle kolme lisää. Junkohallin nurmialusta on jatkossa ulkokäytössä. Tänä syksynä toteutetaan kenttäalueen siistimistöitä ja ensi vuonna pyritään parantamaan kenttäaluetta muun muassa valaistuksilla ja pukutiloilla.

Jungon kuntoportaiden viereen toteutetaan pieni keinonurmialustainen harjoituskenttä ja alueelle asennetaan ulkoliikuntavälineitä.

Karihaaran kenttäalueelle lisätään myös pienimuotoinen keinonurmikenttä, joka tehdään nykyisen luonnonnurmialustaisen harjoitusalueen päälle. Karihaarassa on jatkossa täysimittainen luonnonnurmikenttä ja kaksi pientä keinonurmikenttää.

Kuntalaisten toiveiden mukaan Mansikkanokan uimarannalle hankitaan ulkoliikuntavälineitä. Mansikkanokan työt käynnistyvät lähipäivinä.

Lisätietoja: Mika Grönvall, Ympäristöjohtaja, p. 040 089 5322

Jopen puiston skeittiparkki on valmis lokakuussa.
Takaisin listaukseen