Tero Nissinen kuvattavana sisäsatamassa.
Tässä tehdään Kemiläistä numero 2–3/2020. Kaupunginjohtaja Tero Nissinen kuvattavana sisäsatamassa 11. syyskuuta. Kameran takana valokuvaaja Nina Susi. KUVA: TEIJA LAURINOLLI

28.10.2020

Kemiläinen numero 2–3 jakelussa tänään – Pääaiheita uusi terveyskeskus, Teron jäähyväiset ja tapahtumatoimisto

Kemin kaupungin tiedotuslehden Kemiläisen numero 2–3 on ilmestynyt ja jaetaan koteihin tänään julkisena tiedotteena, jolloin se tavoittaa myös mainoskieltotaloudet.

Koronatilanteen takia Kemiläinen ilmestyy vuonna 2020 vain kahdesti. Numero 2 on tavallisesti jaettu koteihin kesän kynnyksellä. Sen korvasi vain nettiin kaupungin sivuille toimitettu Verkko-Kemiläinen, jossa julkaistiin juttuja touko-kesäkuussa. Ne ovat edelleen luettavissa.

Siirry tästä Verkko-Kemiläiseen.

Nyt koteihin jaettavan painetun lehden pääaihe on uusi terveyskeskus, johon on keskitetty terveysasemien, neuvoloiden, fysioterapian ja suun terveydenhuollon palvelut. Vertailun vuoksi Timo Hietala johdattaa lukijat historiaan ja kertoo, keneltä ja mistä kemiläiset hakivat apua kaupungin alkuvuosina.

Kemiläisen tuoreimmasta numerosta voit lukea kaupunginjohtaja Tero Nissisen jäähyväisterveiset ja -haastattelun. Lehti kertoo, millainen unelma on Ikävihreä kortteli, mitä keskustan kehittämishankkeelle kuuluu, mitä tapahtuu tapahtumatoimistossa ja mitä kuuluu kaupungintalon kattoravintolalle ja Hertalle.

Kemiläisen pdf-versio on juuri julkaistu myös kaupungin nettisivuilla.

Siirry tästä tuoreimpaan Kemiläinen-lehteen.

Takaisin listaukseen