Kuva: Kemin Matkailu Oy:n kuvapankki

23.8.2023

Kemin Harrastemessut 2023 hakee näytteilleasettajia

Paikalliset seurat, järjestöt, yhdistykset ja yritykset – tervetuloa esittelemään harrastustoimintaanne Kemin Lumilinnaan torstaina 9.11.2023 kello 17.00 – 20.00 järjestettäville Kemin harrastemessuille! Tervetulleita ovat kaikki sellaiset lähialueen toimijat, joilla on harrastetoimintaa Kemin kaupungin alueella.

Paikalla toimintaa voi esitellä perinteisillä messupöydillä – vaikka useampi pieni toimija yhdessäkin. Esittelypöydillä voi olla lähtökohtaisesti maksutonta toiminnan esittelyä/arvontoja. Myös ulkoa on mahdollista varata esittelypaikka, jos se paremmin sopii toimintanne esittelyyn. Messuille rakennetaan sisätiloihin lisäksi lava, josta on mahdollista varata 10 minuutin “slotti” esitellä seuran/yhdistyksen/järjestön toimintaa kullekin sopivalla tavalla (puhein, esityksin….).

Messuille ovat tervetulleita kaikki – vauvasta vaariin, tiedotamme tapahtumasta yleisölle syksyllä. Kutsumme tilaisuuteen suoralla kutsulla parin vuoden sisällä Kemiin muuttaneita. Kemin kaupunki tarjoaa kaikille messuvieraille pullakahvit ravintola Lumihiutaleessa ja kävijöiden kesken järjestetään arvontoja. Kaupunginjohtaja Matti Ruotsalainen avaa tapahtuman.

Toivomme paikalle monenlaisia toimijoita esittelemään harrastusmahdollisuuksia Kemissä. Paikkoja on rajoitetusti (yhden esittelypöydän koko 120 x 50 cm) ja osallistuminen ei maksa esittelijöille mitään – paikkavaraukset ja “lava-ajan” varaukset 15.10.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella:

Paikkavaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Varatusta paikasta saa vahvistuksen sähköpostitse.

Lisätietoja:
Anutiina Tervonen-Aho, anutiina.tervonen-aho@kemi.fi, 040 184 1394 tai Aurora Loukusa, aurora.loukusa@kemi.fi, 040 557 9016

Tervetuloa mukaan!

Kemin kaupunki

PS. Kemin kaupungin tapahtumakalenteri on oiva paikka kertoa julkisesti Kemissä järjestettävistä tapahtumista – ja se on täysin maksutonta! Tapahtuman voi ilmoittaa nettisivujemme tapahtumakalenteriin:

Takaisin listaukseen