Kesän 2021 peräkonttikirppis Kauppatorilla

31.5.2022

Kesän peräkonttikirppikset alkavat lauantaina 4.6.2022

Peräkonttikirppikset ovat tänä vuonna keskiviikkoisin uudessa paikassa Lumilinnan parkkipaikalla kello 16-20 ja lauantait ovat tuttuun tapaan Kauppatorilla kello 9-17. Kirppikset alkavat lauantaina 4. kesäkuuta ja jatkuvat koko kesän aina 3.9.2022 asti. Lumilinnalla on keskiviikkona 15.6. kello 18 Saarni Sirkuksen esitys, jolloin alueella voi olla ruuhkaa. 

Lumilinnan parkkipaikan valloittamisen lisäksi tänä vuonna uutta on myös se, että yhdistykset, järjestöt ja seurat saavat myydä käytettyä ja tarpeetonta tavaraa yksityishenkilöiden lisäksi varojen hankintaa varten ilman toripaikkamaksua. Kirppikset on tarkoitettu edelleen ei-kaupallisille toimijoille. 

Myytävien tavaroiden tulee olla omia, käyttökelpoisia ja siistejä. Myytäväksi ei saa tuoda esimerkiksi elintarvikkeita, romuja, lumppuja ja käytettyjä autoja. Myyjän on pidettävä myyntipaikkansa siistinä ja toriajan päätyttyä vietävä pois kaikki tavaransa ja myynnissä käyttämänsä välineet. Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua. Kulkuväylille ei saa pysäköidä ja pysäköintisääntöjä tulee noudattaa. Tavaroita voi myydä esimerkiksi suoraan peräkontista. Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. 

Lisätietoja:  
Tapahtumakoordinaattori Katri Jämsä: katri.jamsa@kemi.fi, puhelinnumero 040 615 2994 
Tapahtumatuottaja Tuomas Laajoki, tuomas.laajoki@kemi.fi, puhelinnumero 040 751 8013

Takaisin listaukseen