22.8.2022

Koronarokotukset Kemissä 3.9.2022

Rokotamme ajanvarauksella lauantaina 3.9.2022 uudessa terveyskeskuksessa, osoitteessa Valtakatu 6. Sisäänkäynti terveyskeskuksen pääovista.

THL suosittelee neljänsiä koronarokotusannoksia yli 60-vuotiaille ja 18-59-vuotiaille lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville sekä yli 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3 kuukautta.

Ensimmäisen ja toisen koronarokotusannoksen väli on vähintään 6 viikkoa. Kolmannen koronarokotteen voit saada, kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Sairastetun koronataudin ja koronarokotuksen välinen aikasuositus on vähintään 3 kuukautta.

Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta, kun rokotteen ja sairastetun koronan väli on yli 6 viikkoa.

Rokotusajan voi varata netin kautta osoitteesta https://koronarokotuskemi.kehollesi.fi/ tai puhelimitse numerosta 016-259 704. Kemissä on otettu käyttöön takaisinsoittojärjestelmä puhelinajanvarauksessa.

Rokotuksiin liittyvissä asioissa yhteys koronarokotus@kemi.fi

Takaisin listaukseen