4.4.2023

Meri-Lapin lifestyle-messut järjestetään Kemissä toukokuussa

Pohjoisen hurmaavin hyvinvointitapahtuma Meri-Lapin Lifestyle-messut järjestetään Kemin Lumilinnan alueella 27.5.2023. Tapahtuman järjestäjinä toimivat yhteistyössä Kemin kaupunki ja alueen yrittäjät. Tapahtuman tavoite on tuoda kävijöille kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hemmottelua. Ohjelmassa muun muassa: pop-up joogaa ja rentoutumista, äänimaljahoitoja, hyvinvointiluentoja, kauneuden työpajoja, pikakampauksia, meikkejä, kynsiä, sekä muotia. Juontajana toimii Esko Eerikäinen ja illan valovoimaisena esiintyjänä Elias Kaskinen. 

Kemissä aikaisemmin jo paikkansa vakiinnuttanut Lifestyle-messutapahtuma järjestetään nyt poikkeusvuosien jälkeen hyvinvointiteema edellä. Nyt messuista lähdetään tekemään entistä suurempi, ja tavoitteena on luoda Pohjois-Suomen merkittävä vapaa-ajan tapahtuma. Nimikin jo kertoo, että kyseessä on nyt koko Meri-Lapin yhteinen tapahtuma. Kemiläiset kutsuvat mukaan koko merellisen Lapin yrittäjiä, huomioiden muunkin Lapin, niin hyvinvoinnin, muodin, kauneuden, kaupan kuin matkailun alalta. Messujen parissa touhuaa Kemin kaupungilta matkailuasiantuntija Vilma Klemetti, sekä tapahtumakoordinaattori Aurora Loukusa, yrittäjien edustajana Easyfit -kuntokeskuksesta Marika Ylilahti ja Lumilinnalta Noora Barria, sekä Janne Pekkala. 

Viime vuonna Kemissä toimineen saaristohankkeen toimesta järjestettiin Kemin Lumilinnalla Matkailu-messut, jonka yritykset ja kävijät kokivat onnistuneeksi tapahtumaksi ja hyväksi verkostoitumistilaisuudeksi. Kun keskusteltiin, että tapahtuma voitaisiin järjestää uudelleen myös tänä vuonna, ajateltiin, että nyt on aika lyödä luovat päät yhteen ja tehdä messutapahtuma, joka on monialaisempi kuin aiemmin. Samalla laajennetaan ja houkutellaan yleisöä myös kauempaa. Yrityksiä on lähestytty kutsuen heidät mukaan sekä näytteilleasettajaksi, että luomaan ohjelmaa tapahtumaan. Yhteistyötä tehdään myös jatkojen suhteen keskustan kuppiloiden kanssa. Odotettavissa on hyvän mielen tapahtuma kesän kynnyksellä, jolloin voidaan keskittyä siihen, mitkä asiat tuovat meille hyvää oloa ja voimaannuttavat meitä.

On aika kokoontua hemmottelun merkeissä yhteen saman katon alle ja tutustua alueen monipuolisiin palveluihin. Tarkoituksena on jatkaa tapahtuman parissa ja tehdä siitä jokavuotinen kevään tapahtuma.

Lisätietoja:

Vilma Klemetti, matkailuasiantuntija, Kemin kaupunki, vilma.klemetti@kemi.fi, 0400 609 304

Aurora Loukusa, tapahtumakoordinaattori, Kemin kaupunki, aurora.loukusa@kemi.fi, 040 557 9016

Noora Barria, yhteys- ja kehityspäällikkö, Kemin matkailu Oy, noora.barria@experience365.fi, 040 589 4145

Takaisin listaukseen