26.12.2022

Uuden vuoden ilotulitus ja ilmainen kuljetus ilotulitukseen

Kemin kaupungin ilotulitus järjestetään 31.12.2022 kello 21 alkaen Kemin sisäsatamassa. Ilotulituksen teemana on Sisu.

Ilotulituksessa painotus on suurissa ja korkealle nousevissa tähtipommeissa. Näin yleisö voi jakautua suuremmalle alueelle, ja ilotulitus näkyy varmasti koko kaupunkiin. 

Ilotulitus koostuu neljästä osiosta ja tunnelmallisessa aloituksessa aallonmurtaja vilkkuu teemalla Green Leaf – Vihreä lehti. Seuraavaksi mennään Karnevaaliteemaan. Näytös sisältää juhlaa ja väriä, sirkustunnelmaa. Kolmannessa osiossa taivaalla loistaa Arvokas, sisukas ja päättäväinen Kemi. Ilotulitus huipentuu koko taivaan peittävään kultasateeseen. 

Tervetuloa nauttimaan ja hyvää uutta vuotta 2023!

Sisäsataman ilotulitusten vuoksi Rantabulevardi on suljettuna liikenteeltä tapahtuman ajan kello 20-22. Kauppakadun ja Meripuistokadun päähän tulee puomit. Mahdollisia parkkipaikkoja on kuitenkin Meripuiston ympärillä, uimahallin parkkipaikalla ja keskustan kadunvarsipaikoilla. Varauduttehan mahdollisiin ruuhkiin saapumalla paikalle ajoissa.

Mikäli haluat välttää autoilua Kemin ilotulitusruuhkassa tänäkin uutena vuotena, tule ilotulitukseen kaupunkibussilla, ei maksa taaskaan mitään! 

Vihreä ja kestävä Kemin kaupunki kannustaa käyttämään julkista liikennettä tarjoamalla maksuttomat linjat sekä pohjois- että etelä-Kemistä keskustaan ja takaisin ilotulituksen aikoihin 31.12.2022.  

Aikataulut ja reitit löytyvät liitteenä olevasta tiedostosta sekä mm. kemi.fi:n ja Kemi Cardin tapahtumakalenterista. 

Tavoitteena on, että joukkoliikenteen käyttö yksityisautoilun vaihtoehtona lisääntyisi.  

Takaisin listaukseen