11.6.2021

Yhteispalvelu Pointin lanseeraustilaisuus 16.6.2021

Kemin kaupungin työllisyyspalveluiden Työtä Kemissä!-hanke(ESR) on rakentanut yhdessä Lapin TE-toimiston kanssa monialaista työllisyyden yhteispalvelua, mistä työnhakijat ja työnantajat saavat työllistymistä edistävän tiedon, neuvonnan ja ohjauksen yhdestä paikasta henkilökohtaisena palveluna. Olemme kehittäneet toimintamallia yhteistyössä laaja-alaisen toimijaverkostomme kanssa.  Mukana Pointia rakentamassa ovat olleet Kemin kaupungin työllisyys- ja elinkeinopalvelut, Lapin TE-toimisto, Kemin Digipolis, Ammattiopisto Lappia, Lapin AMK, Lapin Yliopisto ja Meriva sr.

Yhteispalvelu on saanut nimekseen Pointti Kemi. Pointti edistää työllistymistä uudella tavalla eri toimijoiden, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien yhteistyönä. Yhdistämällä voimavarat ne saadaan tehokkaaseen käyttöön ja työt voidaan jakaa niin, että jokaisen toimijan tehtävät täydentävät kokonaisuutta päällekkäisyyksien sijaan.  

Tervetuloa seuraamaan Kemin kaupungin YouTube-kanavalla lähetettävää Pointin lanseeraustilaisuutta keskiviikkona 16.6. kello 13 alkaen.  Lanseeraustilaisuus toteutetaan videotallenteena ja sen kesto on noin 45 minuuttia.  Tilaisuuteen pääsee klikkaamalla oheisessa kutsussa olevaa linkkiä. Videolla lanseeraustilaisuuteen tervehdyksensä tuovat Kemin kaupunginjohtaja Matti Ruotsalainen, työllisyysjohtaja Riitta Hakala, Lapin TE-toimiston johtaja Tiina Keränen ja koulutuskuntayhtymäjohtaja/rehtori Virpi Lilja. Tallenteen musiikista vastaavat Duo Maha ja Kemin kaupunginteatterin näyttelijä Tatja Hirvenmäki.  

Lisätietoa: Maija Saarenpää, projektipäällikkö
p. 040 156 2556, maija.saarenpaa@kemi.fi 

Kutsu tilaisuuteen

Tästä Pointin kotisivuille

Takaisin listaukseen