17.9.2021

Yritysten vihreä ja kestävä Kemi

Yritysten vihreä ja kestävä Kemi -hanke käynnistyi maaliskuussa 2021. Tavoitteena on edistää Kemin alueen mikro- ja pk-yritysten tietämystä kestävästä kehityksestä. Hankkeella pyritään entisestään parantamaan yritysten kestävän kehityksen toimintoja, kuten jätehuoltoa, kiertotaloutta, energiankulutusta ja ruokahävikkiä. Yritykset saavat myös tukea viestintään, miten kertoa omista kestävän kehityksen toimista

“Useinhan on niin, että asioita tehdään jo hyvin, mutta niistä ei huomata tai ehditä viestittää”, sanoo hankkeen projektipäällikkö Eija Kinnunen.

Kemin sisäsatama

Keväällä toteutettiin eri aiheisia tietoiskuja verkossa. Tilaisuudet myös tallennettiin, joten niitä voi edelleen hyödyntää. Linkin tallenteisiin saa alla mainituilta yhteyshenkilöiltä.

Uudet osallistujat ovat erittäin tervetulleita!

Eija Kinnunen kertoo, että osallistujia on jo ollut mukavasti, ja yritykset voivat edelleen hypätä mukaan missä vaiheessa tahansa. “Mihinkään ei sitouteta eikä mikään maksa osallistujille. Tilaisuuksista ja tiedoista voi valita itseä kiinnostavat ja mietityttävät aiheet. Ja, yritysten toiveitakin kuunnellaan”, Kinnunen täsmentää.

Syksyllä on tulossa tietoa mm. hankinnoista ja muunlaistakin toimintaa on suunniteltu. Hankkeen tuloksena luodaan yritysten käyttöön ympäristökäsikirja, jonka avulla ympäristövaikutteisen tekemisen viestintä helpottuu.

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Eija Kinnunen, eija.kinnunen@kemi.fi, 040 161 6590
Hanketyöntekijä Senja Raappana, senja.raappana@kemi.fi, 040 630 9439

Takaisin listaukseen