Tällä sivulla on tietoa perheen nuorimpien uintiharrastuksesta.

Vauvauinti

Tenavauinti

Sisarukset yhtä aikaa eri ryhmissä

Lapsi äitinsä kanssa uimahallin altaassa.
Patrik kävi äitinsä Ulla-Maija Lipposen kanssa uimahallissa syyskuussa 2019. KUVA: NINA SUSI

Vauvauinti

Suosittu vauvauinti kokoontuu Kemin uimahallissa virkistysaltaalla ennen yleisöuinnin aloittamista. Altaan vesi on lämmitetty 32 asteeseen ja vesi on puhdistettu erityisen huolellisesti yön aikana.

Vauvauintimaksu on 17,20 euroa, joka sisältää kaksi vanhempaa ja vauvan. 

Vauvauinti järjestetään lauantaisin neljässä 30 minuutin ryhmässä.
Kokoontumisajat ovat ryhmittäin.

  • kello 9.00
  • kello 9.30
  • kello 10.00
  • kello 10.30

Vauvauintiin ilmoittaudutaan ennakkoon ja ilmoittautuneiden keskuudesta kutsutaan koolle infotilaisuus. Vauvauinnin aloittaminen tapahtuu infotilaisuuden jälkeen sovittuna ajankohtana. Kaikkien tulee osallistua infoon ennen aloittamista. Vauvan voi ilmoittaa vauvauintiryhmään heti syntymän jälkeen.

Vauvauinnin paikkoja on rajallinen määrä, näiden täyttämisessä huomioidaan etusijalla kemiläiset ja keminmaalaiset vauvaperheet. Vapaaksi jääville paikoille voidaan ottaa myös ympäristökuntien vauvaperheitä. Lasten syntymisen vaihtelujen johdosta paikkojen kysynnässä on eroja vuoden aikana. Tästä johtuen emme valitettavasti pysty järjestämään kaikille halukkaille paikkaa.

Vauvauimarin tulee olla aloittaessaan kolmen kuukauden ikäinen ja painaa yli viisi kiloa. Vauvauintia harrastetaan 12 kuukauden ikään, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä jatkamaan perheen yhteistä harrastusta tenavauintiin.

Ilmoittautuminen vauvauintiin

Ilmoittautuminen voi tapahtuma aikaisintaan vauvan syntymän jälkeen. Ilmoittautuminen on hyvä tehdä ennen kolmea ikäkuukautta, jotta mukaan pääsy ennen puolen vuoden ikää on mahdollista. Aloitus ei tapahdu kaikilla kolmen kuukauden, vaan vaihtelee kolmen ja kuuden ikäkuukauden välillä.

Ilmoittautumaan pääsee alla olevalla lomakelinkillä. Ilmoita vain kerran linkin lomakkeella sama lapsi mukaan vauvauintiin.

Siirry sivun alkuun

Tenavauinti

Kemin uimahallin tenavauintiryhmät kokoontuvat opetusaltaalle polskuttelemaan ennen yleisöuinnin alkua. Tenavauimarit ovat vauvauintia harrastaneita, 1–2 -vuotiaita “muksuja”. Tenavauinti on vauvauinnin jatkoryhmä.

Tenavauinnin paikkoja on rajallinen määrä, näiden täyttämisessä huomioidaan etusijalla kemiläiset ja keminmaalaiset vauvauintia harrastaneet lapsiperheet. Vapaaksi jääville paikoille voidaan ottaa myös ympäristökuntien vauvauintia harrastaneita lapsiperheitä. Emme valitettavasti pysty järjestämään kaikille halukkaille vauvauinnin jatkopaikkaa tenavauinnin parissa.

Tenavauintia järjestetään lauantaisin kahdessa 30 minuutin ryhmässä.
Kokoontumisajat ryhmittäin kello 10.30 ja kello 11.00.

Ilmoittautuneiden joukosta valitaan uintiryhmään kuuluvat tenavat.
Tenavauintimaksu on 17,20 euroa, joka sisältää kaksi vanhempaa ja tenavan.

Ilmoittautuminen tenavauintiin

Tenavauintiin ilmoittautuminen tapahtuu vauvauinnin harrastamisen aikana alla olevalla lomakelinkillä.

Sisarukset yhtä aikaa vauva- ja tenavaryhmissä

Kahden lapsen osallistuessa ryhmiin on hinnoittelu 20,00 euroa sisältää kaksi vanhempaa ja kaksi lasta joko vauva- ja/tai tenavauinnissa.

Siirry tästä sivun alkuun