Kaupunki ja hallinto

Arkisto

23.12.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Tule joulu kultainen

Nykyisin joulun aika on täynnä monenlaisia tapoja, joita usein joulun perinteiksikin kutsutaan. Ajatus siitä, että joulun kuuluu olla tietynlainen saattaa aiheuttaa meissä suurtakin stressiä. Ainakin minussa.

18.12.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Hyljeksitystä alueesta suosituksi

Hepola-Rytikari-Paavonkari on alueena monille kemiläisille melko tuntematon, paitsi kerrostalolähiömaineensa vuoksi, joka ei ole aiemmin ollut kovin mairitteleva. Tämä on ihmetyttänyt alueen asukkaita, koska alue on ...

11.12.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Terveisiä joulukoulusta

Päivän pituus pohjoisessa kotikaupungissa 3 tuntia 33 minuuttia, kun istahdan kirjoittamaan tätä blogipostausta.

4.12.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Paluuta normaaliin arkeen ei näy

Nyt se taas alkaa. Kokoontumisrajoitukset sun muut. En tiedä mitä pitäisi ajatella. Osa minusta on sitä mieltä, että järkevintä olisi vain jatkaa elämää normaalisti. Ihmisiä kuolee joka tapauksessa. Osa minusta taas on sitä mieltä, että rajoituksissa on kyllä järkeä.

27.11.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Tarinoita museoesineiden takaa

Vaikka museo on ollut rajoitusten vuoksi suljettuna, saamme säännöllisesti näyttelyesineisiin liittyviä kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin parhaan kykymme mukaan.

26.11.2020  

Vihreä Kemi   

Kemin sosiaalinen keittiö yksi Kunteko2020- palkituista

Kuntatyön kehittämistä juhlistettiin 25. marraskuuta Kuntekon virtuaalisessa loppuseminaarissa. Loppuseminaarissa myönnettiin yhteensä 34 palkintoa kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille, jotka ovat parantaneet työelämän laatua ja palveluja. Yksi palkittavista ...

25.11.2020  

Vihreä Kemi   

Joulukampanja kerää ruoanvalmistusvälineitä

Sosiaalisen keittiön joulukampanja kerää ruoanvalmistusvälineitä perheille ja nuorille joululahjaksi!

20.11.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Historia tulee rannassa vastaan

Nyt, kun pimeys valtaa maat ja mannut, on siirryttävä retkeilemään valaistuille poluille. Yksi polku, asfaltoitu sellainen, on nimeltään Rantabulevardi, entinen Luulajantie.

18.11.2020  

Vihreä Kemi   

Siirtolapuutarhaa ideoidaan työpajoissa, tule mukaan!

Siirtolapuutarhatyöpajoissa suunnitellaan siirtolapuutarhaa Kemiin ja kerätään tietoa käyttäjien tarpeista ja toiveista tulevan alueen suhteen. Työpajoissa ideoidaan mm. yhdistystoimintaa, alueen sijaintia ja alueen toimintoja, mökin rakentamista ...

13.11.2020  

Ihmekaupungin ihmisiä -blogi   

Korona-kouluajan tuokiokuvia

Minulta on kysytty, että miten se kouluarki nyt sujuu korona-ajan lähiopetuksessa. Korona-aikana koululle eivät saa ulkopuoliset tulla, joten kerronpa teille nyt kuulumisia.