Kivalo-opiston kesäteatterikurssi esittää: Robin Hood – Kertomus näyttelijästä, josta tulee Robin Hood, 19.6.2024 kello 18

Robin Hood – Kertomus näyttelijästä, josta tulee lainsuojaton Robin Hood. Näyttelijä nimeltä Robin saapuu Nottinghamiin esittämään näytelmää ihailemastaan legendasta Robin Hoodista, joka ryöstää rikkailta ja antaa köyhille. Yhtäkkiä näyttelijä-Robin julistetaankin lainsuojattomaksi ja hän saa peräänsä vuosikymmeniä Sherwoodin iloisia veikkoja metsästäneen pahamaineisen Nottinghamin sheriffin. Robin tapaa matkallaan myös soturiksi haluavan aatelisneito Marianin, joka on karannut hovista selvittääkseen kuka hän oikeasti on. Tarina johtaa vauhdikkaaseen seikkailuun, jossa kohdataan tuttuja hahmoja Sherwoodin iloisista veikoista, prinssi Juhanaan ja palkkasotureihin. Mutta missä onkaan se oikea Robin Hood ja mitä kummia salaisuuksia tarina on itseensä kietonut?

Hauskan, koko perheelle suunnatun, modernin version Robin Hoodista esittävät Kivalo-opiston kesäteatterikurssilaiset Kemin Asemapuistossa 16.6.-20.6.2024. “Robin Hood on kertomus siitä, miten me kerromme tarinoita ja tarinat meitä.”

Käsikirjoitus: Jukka Kittilä
Ohjaus: Johanna Virsunen
Rooleissa: Mikko Anttila, Kaisu Brehmer, Kaisla Huovinen, Viljami Huru, Venla Kakko, Aada Köykkä, Laura Liimatta, Johanna Lindroth, Elina Martimo, Hannu Pikkarainen, Anne Rahkola, Väinö Rapo, Jenni Vakkuri, Jarkko Viitanen ja Minna Vilmi sekä lapsiavustajia
Tuotanto: Kivalo-opisto ja Kemin kaupungin tapahtumatoimisto
Puvustus, lavastus ja tarpeisto: Työryhmä yhteistyössä Tornion kansalaisopiston ja Kemin teatterin kanssa Esitykset: sunnuntaina 16.6. kello 14 & 18, keskiviikkona 19.6. kello 18 ja torstaina 20.6. kello 18.
Liput: 15/5 euroa. Ennakkomyynti: Kivalo-opiston toimisto, Cafe Hertta ja Bombus. Lipunmyynti avoinna tuntia ennen ovelta. Käteismaksu.

Lisätietoja: kivalo-opisto@kemi.fi ja puhelimitse 040 7483672.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

19.06.2024,  kello 18:00

Tapahtuman loppumispäivä

19.06.2024,  kello 20:00

Paikka

Kemin asemapuisto
Rautatiekatu 1
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Lapsille, Nuorille, Teatteri, elokuvat ja viihde