8.4.2021

Neulegraffitit puihin ja patsaisiin

Tehdään kaupunkikuvastamme nätti! Neulo, virkkaa tai askartele oma koristeesi Keskuspuistokadun puihin.

Valitse materiaaleja, jotka säilyvät ulkona eri sääolosuhteissa eivätkä vahingoita puuta. Näitä voivat olla esimerkiksi myös kankaiset ja puusta tehdyt koristeet sekä makrameet. Koristeet voivat tulla puun rungon ympärille tai roikkua oksista. Anna luovuutesi kukkia!

Tuo teoksesi Kulttuurikeskukselle! Voit liittää työsi mukaan tarvittaessa ohjeet kiinnityksestä ja yhteystietosi. Otamme koristeita vastaan toukokuun ajan 3.5. alkaen lauantaihin 22.5. asti!

Viikolla 21 tapahtumatoimisto käy sommittelemassa teoksia yhteen ja erikseen Keskuspuistokadun puihin.

Neuletöiden ja askartelujen vastaanottopaikka: Kulttuurikeskuksen aula, infopisteen lähettyvillä laatikko töitä varten. Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi.

Kulttuurikeskuksen aukioloajat: Kulttuurikeskus on auki arkisin kello 8:00-20:30 ja lauantaina kello 10:00-15:00. Sunnuntaisin suljettu. Poikkeukset: Vappuna ja helatorstaina kulttuurikeskus on suljettu.

Patsaiden osalta toivomme pieniä porukoita suunnittelemaan ja tekemään neulegraffiteina esimerkiksi vaatteita (paitoja, pipoja ja huiveja) seuraaville patsaille:

  • Ystävykset (uimahallin vieressä)
  • Maaherra Uuno Hannula (Merihovin edessä)
  • Hyppäävät lohet (Merihovin edessä)
  • Rakentajapatsas (Kemin entinen työväentalo)

Patsaita varten ryhmän tulee ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen: katri.jamsa@kemi.fi ja kertoa mieleisensä kohde. Ryhmä voi olla minkä kokoinen tahansa ja heidän työnsä tulee olla myös valmiina ja palautettuna lauantaina 22.5. kello 15 mennessä.

Tapahtuma löytyy myös Kemin kaupungin facebook-sivulta nimellä Neulegraffiti.

Lisätietoja:
Katri Jämsä, tapahtumakoordinaattori,
katri.jamsa@kemi.fi
puhelin 040 615 2994

Tuomas Laajoki, tapahtumatuottaja,
tuomas.laajoki@kemi.fi
puhelin 040 751 8013

Kulttuurikeskus, Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi

Takaisin listaukseen