Kemin Työväen Uimareiden harjoitukset Kemin uimahallissa. Vasemmalla Miko Kämäräinen ja edessä Viivi Ylilahti.

3.9.2021

Uimahallin syyskausi alkaa – vauvauinti ja vesiliikuntaryhmät käynnistyvät

Uimahallin aukioloajat laajentuvat kesäajoista kattamaan myös viikonloput lauantaista 4.9. alkaen.

Lauantaisin yleisöuintiaika on kello 12-16.30 ja sunnuntaisin kello 9-16.30. Lauantaisin kuntosaliin ja saunaosastolle pääsee jo kello 9-12 välillä. Lippukassa palvelee viikonloppuisin kello 9-16, jonka ajan myös kuntosali on avoinna. Arkipäivien aukioloaika on kello 7-20.30.

Lauantaiaamujen vauva- ja tenavauinnit alkavat uusin harrastajin. Näihin ryhmiin ei valitettavasti ole saatu kaikkia halukkaita mukaan. Koronarajoitteiden aikana ilmoittautuneita lapsia on kasvanut yli harrastuksen aloitusiän ja tässä vaiheessa vapaina olleet paikat ovat tulleet täyteen. Vauvauinnista tarkempaa tietoa vauva- ja tenavauinnin sivuilta.

Vesiliikuntaryhmät aloittavat viikko-ohjelman 6.9., jonka löytää uimahallin vesiliikunta ja kuntosaliryhmät sivulta. Sivulle päivitetään myös mahdolliset ryhmien peruutukset tai muutokset. Vesiliikunnan ohjelmistossa mukana ovat tutut vesitreenit ja hydrospinning sekä soveltavan liikunnan ryhmät.

Hinnastollisena uutuutena uimahallissa on käytössä nyt perhelippu 17 euroa, jolla sisään pääsee kaksi aikuista ja kaksi alle 18 vuotiasta lasta tai vaihtoehtoisesti 1 aikuinen ja kolme lasta. Kaikukortilla ollut kokeilujakso on muuttunut toistaiseksi voimassa olevaksi ja sen haltija pääsee uimaan veloituksetta.

Takaisin listaukseen