Burleskityöpajat Olivia Rouge ja Bettie Blackheart

Burleskiworkshopit Kemissä 18.11.2023! Kemissä saadaan aimo annos glamouria ja kiusoittelua, kun burleskin ammattilaiset Olivia Rouge ja Bettie Blackheart saapuvat ohjaamaan kaksi työpajaa saapuessaan myös esiintymään kaupunkiin loppuunmyytyyn tapahtumaan.

Työpajat ovat avoimia kaikille niistä kiinnostuneille sukupuoleen, ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta! OLIVIA ROUGE – BOA WORKSHOP kello 12-13.30. Yksi tunnetuimmista burleskissa käytettävistä asusteista on boa tai puuhka. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia tekniikoita tuon mahtavan koristuksen kanssa.

Tunnin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä ja niin edelleen. Tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän boan kanssa. Workshopissa on tarvittaessa boa lainaksi, mutta oman boan saa tuoda myös (kaikkein halvimmat höyhenboat on hieman haastavia, kun jättävät jälkeensä niin paljon höyheniä -> lattiasta tulee todella liukas), vaihtoehtoisesti myös esimerkiksi kaulahuivi käy harjoitteluvälineenä.

Ilmoitathan ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset oman boan lainaan! Tunnille voit pukeutua vartalonmyötäiseen, liikkumiseen soveltuvaan vaatetukseen.

BETTIE BLACKHEART – Sensual Slowmotion kello 13.30-15. Haluatko lisätä sensuellia liikekieltä esitykseesi, tuntuuko että hitaus ja pysähtyminen on vaikeaa? Haluatko kenties tehdä omaan kotibuduaariin esityksen? Pajassa käydään läpi hitaan riisumisen ja viipyilevän liikekielen perusteita. Pajan osia ovat lämmittely, kehonhallinta, perusliikkeet, katsekontakti, pieni (vapaaehtoinen) improvisaatioharjoitus, riisumisharjoituksia (paja ei kuitenkaan sisällä alastomuutta). Paja sopii kaikille, myös ei esiintyville, mutta on myös oiva lisä mikäli haluat tuoda lisämaustetta esityksiisi oletpa sitten vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt. Ota mukaan oma aamutakki tai vastaava, opettajalla on myös muutamia hepeneitä lainaan. Voit pukeutua ihanaa liikkumisen sallivaan asuun. Mieluiten ei korsetteja tai kovin korkeita korkoja, paljaat jalat tai pehmeät tossut käyvät hyvin.

Työpajojen hinnat: 35 euroa per paja, molemmat pajat 60 euroa.
Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com merkitse otsikoksi KEMI WORKSHOPS, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 henkilöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 8.

Työpajat pidetään TUL-Lapin salilla osoitteessa Nahkurinkatu 1, Kemi. Olivia ja Bettie ovat molemmat tahoillansa opettaneet erilaisia burleskiworkshopeja jo yli 10 vuotta ja lisäksi erilaisia viikkotunteja. Voit tutustua ohjaajiin tarkemmin: www.oliviarouge.com / www.schoolofburlesque.fi https://www.petrainnanen.com/bettie-blackheart/

Tapahtumasta lisää :

https://fb.me/e/35d1wpkN5

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

18.11.2023,  kello 12:00

Tapahtuman loppumispäivä

18.11.2023,  kello 15:00

Paikka

Tul Sali
Nahkurinkatu 1
05200 Kemi

Tapahtumaluokat

Teematapahtumat