Kemi mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa 15.4.-5.6.2024

Ylen Miljoona Roskapussia -kampanja järjestetään tänä vuonna aikavälillä 15.4.-5.6.2024. Kemi osallistuu jälleen haastamalla alueen asukkaita ja organisaatioita ympäristön siivoamiseen ja organisoimalla aiheeseen liittyviä tapahtumia. Siivoamiseen kannattaa varustautua ainakin suojakäsineillä ja jos vielä roskapihditkin hankkii käyttöönsä, niin jopa alkaa roskien keräys sujua! Siivoaminen on koukuttavaa ja palkitsevaa: siistiytyminen näkyy paitsi ympäristössä myös pusseihin kerääntyvien roskien määrässä. Ja vaikka kyse on leikkimielisestä kisasta – eikö kisat aina ole? Ilmoita kerätyt roskat Ylen laskuriin:

Perämeren Jätehuolto Oy ja Kemin kaupunki ovat hankkineet kuntalaisten käyttöön roskapihtejä, jotka ovat lainattavissa kirjastokortilla Kemin kaupunginkirjastossa 15.4.2024 lähtien. Lainausaika on yksi viikko kerrallaan ja roskapihtejä tulee olemaan 20 kappaletta.

Miljoona roskapussia -kampanjan ajan kaupungilla on kampanjatarralla merkittyjä isoja roskiksia, joihin ympäristöstä kerättyjä roskia voi jättää. Viikkojen 21 ja 22 ajan Kemin teiden varsilta kerätyt roskat voi jättää pusseissa kevyen liikenteen väylillä olevien roska-astioiden juurelle, josta kaupunki ne kerää. Nyt siis mukaan siivoamaan joko yksin tai yhdessä perheen, kaveri- tai talkooporukan kanssa ja siivoilun voi yhdistää vaikka lenkkeilyyn. Roskien kerääjät voivat osallistua arvontaan Facebookissa Kemin kaupungin / Vihreä Kemin sivulla julkaisemalla kilpailupäivityksen kommenttikenttään kuvan kerätyistä roskista. Kuvakommentoijien kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Kemin Puistopaviljonkiin.

Tapahtumasta lisää :

https://www.facebook.com/events/274766959055356?ref=newsfeed

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

15.04.2024,  kello 06:00

Tapahtuman loppumispäivä

05.06.2024,  kello 23:00

Paikka

Kemi

Tapahtumaluokat

Muut tapahtumat, Teematapahtumat