Kemin Katukestit perjantaina 24.5.2024.
Kemin Katukestit perjantaina 24.5.2024.

Kemin Katukestit 24.5.2024

Tervetuloa mukaan Kemin Katukesteille perjantaina 24.5.2024!

Kesä otetaan vastaan Kemissä ensimmäisillä Kemin Katukesteillä eli Toukonpäivän ulkoilmaillallisella perjantaina 24.5.2024 kello 19–21. Kutsumme sinut kanssamme kattamaan yhteisen illallispöydän kävelykadulle! Voit ostaa illalliselle valmiita herkkuja ravintoloista tai loihtia omannäköisen pitopöydän. Tapahtumassa mukana myös Taikuri Ilmari. Ilmoittautumisohjeet löydät alta!

Perjantai-iltana kävelykadulle ja kotipihoille aukeaa kaupungin kokoinen pop-up-illallissali. Varaa paikkasi kävelykadun tapahtumaan tai pidä omat pihakestit vihrein tai valkoisin pöytäliinoin. Kemin Katukestit on osa Kemin kaupungin ja Pidä Lappi Siistinä ry:n Kevätsiivous-tapahtumaa Täiköntorin markkinoiden yhteydessä 24.–25.5.2024. Katukestit on saanut inspiraationsa pääkaupunkiseudun suositusta Illallinen taivaan alla -liikkeestä ja sen torniolaisvastineesta Syöhään yhessä!. Kemin kaupunki haluaa tempauksella tuoda esiin kaupunkitilan monia mahdollisuuksia yhteisöllisissä ja matalan kynnyksen tapahtumissa. Samalla kiinnitetään huomiota ympäristön roskaantumisen torjuntaan ja vastuulliseen kuluttamiseen. Kaupunki tuo kävelykadun tapahtumaan lajittelumahdollisuudet roskille.

Kävelykadun kahdeksan pöydän alue koristellaan illan teemavärein: vihreällä, valkoisella ja oranssilla. Pöydissä on valmiina koristeet ja liinat sekä irtotuolit. Vieraat tuovat itse omat ruuat, alkoholittomat juomat, astiat ja muut ruokailuvälineet. Kannustamme käyttämään muovipussien ja kertakäyttöastioiden sijaan piknikkoreja ja pestäviä astioita. Kaikki mitä tuodaan, viedään myös pois itse. Voit osallistua kestitykseen myös esimerkiksi omalla pihallasi kattamalla seurueellesi piknikpöydän, jossa on valkoinen tai vihreä liina ja mahdollisesti myös oransseja ruokia, asusteita tai somisteita. Jaa ilonpito ja tietysti ruokakuvat somessa tunnisteilla #keminkatukestit2024 #keminkevätsiivous #siisteintäikinä sekä tägää järjestäjät, eli @vihreakemi ja @pidalappisiistina. Jos osallistut myös käynnissä olevaan Ylen Miljoona roskapussia -roskankeräykseen, niin muista lisätä #miljoonaroskapussia2024.

Huomio! Tapahtuma järjestetään säävarauksella. Liikuntarajoitteisille kävelykadun pöytäalue ei ole täysin esteetön, sillä kadun pinta on epätasainen ja ihmisten kulkuväyliä tai kulkusuuntia ei tapahtuman luonteen vuoksi valvota. Tapahtumassa noudatetaan kaupungin järjestyssääntöjä, retkietikettiä ja turvallisemman tilan periaatteita, joihin osallistujat sitoutuvat.

Toimi näin jos haluat seurueellesi paikan kävelykadun illallispöydistä:

Ilmoita itsesi ja mahdollinen 2–6-henkinen seurueesi sitovasti 24.5.2024 kello 10 mennessä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla p. 040 557 9016. Paikkoja on rajoitetusti!

Pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan pääseviin ollaan yhteydessä sähköpostitse 20.5.2024 mennessä ja tarkemmat infot tilaisuudesta ja ohjelmasta lähetetään osallistujille henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kemin Katukestit perjantaina 24.5.2024.
Kemin Katukestit perjantaina 24.5.2024.

Tapahtumasta lisää :

https://fb.me/e/6sOwc78Mz

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

24.05.2024,  kello 19:00

Tapahtuman loppumispäivä

24.05.2024,  kello 21:00

Paikka

Kemin kävelykatu
Valtakatu
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Muut tapahtumat