Kemin Koiraharrastajat ry: ongelmakoirakouluttaja Jari Keinäsen koulutus

Räyhääkö koira remmissä tai onko muita arjenhaasteista, joihin toivoisit saavasi apua? Kemin Koiraharrastajat ry järjestää jälleen ongelmakoirakouluttaja Jari Keinäsen koulutuksen hallissaan lauantaina 6.5.2023.

Onpa ongelmasi iso tai pieni, liittyypä se arjen haasteisiin tai kilpailu-suoritusten parantamiseen, olet tervetullut koulutukseen! Koulutus sopii niin kotikoirien kuin kisakoirienkin omistajille. Koulutuksen teemana on koiran käyttäytyminen ja oppiminen. Päivän aikana saat tietoa muun muassa luonneominaisuuksista ja miten koira oppii asioita. Koulutuspäivän alussa on luento-osuus, ja iltapäivä käytetään koirakoiden ongelmien ratkaisuun.

Jari Keinäsellä on yli 30 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta. Hänellä on takanaan pitkä ura työkoiranohjaajana, kokemusta tuhansien koirien kouluttamisesta ja koirien kanssa kilpailemisesta. Hän on lisäksi toiminut ammattiin valmistuneiden eläintenkouluttajaopiskelijoiden opettajana, ja olet voinut tavata hänet myös Kennelliiton luonnetestituomarin työssä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa: Kemin koiraharrastajat Jari Keinäsen koulutus

Tapahtumasta lisää :

https://www.keminkoiraharrastajat.com/kein%C3%A4sen-koulutus

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

06.05.2023,  kello 09:00

Tapahtuman loppumispäivä

06.05.2023,  kello 16:00

Paikka

Kemin Koiraharrastajien koulutuskenttä
Eteläntie 231
94700 Kemi