Kemin Kuninkaallisten 20-vuotisjuhlakonsertti Kemin kirkossa 11.12.2022.

Kemin Kuninkaallisten 20-vuotisjuhlakonsertti Joulumaa – Rauhan valtakunta Kemin kirkossa 11.12.2022 kello 18.00.

Tule kuuntelemaan Kemin Kuninkaallisten hyväntekeväisyyskonserttiin upeita, paikallisia artisteja ja esiintyjiä. Juhlavuoden esiintyjälista on vaikuttava, ja koostuu paikallisista musiikin ammattilaisista, jotka esittävät niin jokaiselle tuttuja joululauluja, kuin omaakin tuotantoaan. Esiintyjinä Aki Tyni, Arja Havakka, Heikki ” Heme” Vieresjoki, Jon Sebastian, Ellu Malkamäki, Samuli Kakko, Arwid W, Antti Pasanen, Teatterin Nuorisolinja, Luciakuoro Kivikon ja Karihaaran koulun lapset, Syke ja Keminmaan kuoro. Myös tänä vuonna bändinä toimii tunnettu Men In Black, ja juhlakonsertin juontavat hallitsevat kuninkaalliset Albana Mustafi sekä Jukka ”Jupe” Ikäläinen.

Kuninkaallisten järjestämien tapahtumien tuotto menee hyväntekeväisyyteen, muun muassa vähävaraisille perheille, sekä lasten, vanhusten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen. Osallistumalla Kuninkaalliseen Joulukonserttiin teet siis hyvää lähimmäisillesi.

Käsiohjelmia, hinta 15 euroa, saatavana ennakkoon Sataman Krouwista ja Bombuksesta käteismaksulla tai tuntia ennen konserttia ovelta.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

11.12.2022,  kello 18:00

Tapahtuman loppumispäivä

11.12.2022,  kello 20:00

Paikka

Kemin kirkko
Kirkkopuistokatu 9
94100 Kemi