Kontionkadun asukaspuiston 1-vuotiskesärieha!

Tervetuloa Kontionkadun asukaspuiston 1-vuotiskesäriehaan!

Tapahtumamme on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Tapahtumassamme on kaikenikäisille kivaa tekemistä ja kokemista. Voit mieluusti tulla myös puistoon pelkästään istuskelemaan tai piknikille ja nauttimaan puistotunnelmasta. Kaikki ovat tervetulleita!

Puiston leikkivälineet ovat vapaasti käytettävissä ja alueella on myös muuta kivaa tekemistä, kuten askartelua ja muuta mukavaa. Myynnissä on kahviotuotteita, grillimakkaraa ja arpoja. Voit osallistua ongintaan 2 euron hintaan tai maalauttaa poskeesi tai käteesi hienon kasvomaalauksen hintaan 2-5 €.

Lammasmaskotti on tavattavissa ja halattavissa tasatunnein! Tapahtumassamme on myös kirppismyyjiä ja muita pienmyyjiä, jotka myyvät omia tuotteitaan. Jos haluat itse myymään omia tuotteitasi tai pitämään kirppistä, ota yhteyttä kontionkatu@gmail.com
Paikkamaksu 10 €, yhdistyksemme jäsenille maksuton. Isompien toimijoiden myyntipaikkojen hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Tarkoituksenamme on järjestää puistoon huikeat 1-vuotiskemut, joissa on paljon erilaista ohjelmaa! Emme kuitenkaan vielä paljasta enempää, vaan kannattaa tulla paikan päälle toteamaan itse, mitä kaikkea kivaa olemme keksineet! Tapahtumassa otetaan valokuvia, joita voidaan käyttää Kontionkadun asukaspuisto ry:n tiedottamisessa ja vuosikirjassa. Puisto on savuton ja alkoholiton alue. Puistossa ei ole WC-tiloja eikä vesipistettä, mutta vettä on ilmaiseksi jaossa kahvilateltalla.

Tapahtumasta lisää :

https://fb.me/e/1AmAoqLdW

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

16.06.2024,  kello 12:00

Tapahtuman loppumispäivä

16.06.2024,  kello 15:00

Paikka

Kontionkadun asukaspuisto
Kontionkatu 37
94700 Kemi

Tapahtumaluokat

Lapsille, Muut tapahtumat