Lasten lauantain kesäspecial: Teatteri Tie

Easy Living in Kemin yhteydessä järjestetään myös Lasten lauantain kesäspecial, joka on teatteriesitys “Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin” Teatteri Tieltä liikennepuistossa lauantaina 16.7. klo 10:00-11:10. Esityksessä on väliaika ja kioski on avoinna. Ikäsuositus on yli 7-vuotiaille.

Esitykseen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kesällä 2022 Teatteri Tie ottaa ohjelmistoonsa Otto Tähkäpään lastenkirjasta ”Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin” dramatisoidun lasten- ja aikuistennäytelmän, jossa nähdään kolme huimaa seikkailua kolmeen tulevaisuuteen.

Delfoi: Sinähän pidät jännittävistä seikkailuista vai mitä?

Teli(nyökkää)

Delfoi: Siinä tapauksessa tulet pitämään tulevaisuuksien tutkimisesta. Seikkailuista, joissa sankari jättää taakseen tutun ja turvallisen nykyhetken ja suuntaa urheasti kohti tuntematonta – vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin.

Teli: Vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin?

Delfoi: Niin. – Meidän on rakennettava aikakone!

Ja näin, tämän aikakoneen siivin, siirtyvät Teli ja hänen mukanaan yleisömme hurjille aikamatkoille omalla maapallollamme seuraamaan tieteiselokuvaa muistuttavan Megapoliksen robotisoitunutta elämää, roskien päällä kelluvan Polymerian hypertodellisuutta sekä Suuren Murroksen jälkeistä jännittävän seesteistä maailmaa.

Aikamatkojen väleissä jutustelemme yleisön kanssa eri tulevaisuuksien herättämistä ajatuksista ja tarjoamme sille mahdollisuuden vaikkapa matkia näytelmän hahmoja sekä tehdä kanssamme muitakin pieniä teatterillisia kokeiluja nähtyjen tulevaisuuksien innoittamina.

Tietoja:

Esityksen nimi: ”Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin”

Esityksen kesto väliaikoineen n. 1h 10 min.

Alkuperäisteos: Otto Tähkäpää, Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin (Tammi 2021)

Yhden hengen maasto- ja maisemanäytelmäksi kirjoittanut ja ohjannut: Hannu Raatikainen

Rooleissa: Inka Reyes

Ikäsuositus: Yli seitsemänvuotiaille

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

16.07.2022,  kello 10:00

Tapahtuman loppumispäivä

16.07.2022,  kello 11:10

Paikka

Liikennepuisto
Valtakatu 59
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Lapsille, Teatteri, elokuvat ja viihde