Kemin kaupungin silhuettilogo harmaana versiona.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

04.09.2020,  kello 15:00

Tapahtuman loppumispäivä

04.09.2020,  kello 18:00

Paikka

Täiköntori
Valtakatu 8
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Luennot ja esittelyt, Muut tapahtumat, Teematapahtumat

Maailma tuli kaupunkiin -tapahtuma

Maailma tuli kaupunkiin -tapahtuman mainosjuliste.

Toivola-Luotolan Setlementti ry:n monikulttuurisen työn tapahtuma tulee jälleen. Tarkoituksena on tarjota alueen maahanmuuttajaväestölle mahdollisuus esittää, näyttää ja ilmaista omaa kulttuuriaan.

Joka vuosi on ollut hieman erilainen. On pukeuduttu kulttuurivaatteisiin, on esiinnytty tanssin, laulun ja taiteen keinoin. Eri maista tulleet ihmiset ovat esiintyneet rohkeasti oman maan tavalla yksin tai yhdessä.

Vuoden 2020 tapahtuma keskittyy Kemissä oleviin suurimpiin maahanmuuttajaväestöryhmiin. Tuomme Täiköntorille seitsemän kulttuuritelttaa, joissa on tarjolla kulttuuriesitelmiä ja myynnissä maan perinneruokia. Teltoissa pääsee tutustumaan Burmaan, Afganistaniin, Somaliaan, Irakiin ja Venäjään. Afrikkateltta edustaa useita maita.

Tapahtumassa on myös Suomiteltta, jossa esitellään suomalaisuutta ja suomalaista kulttuuria sekä ruokaa.

Tule viihtymään mukavaan päivään monikulttuurisessa kulttuuri- ja ruokabasaarissa! Pääjärjestäjinä Toivola-Luotolan Setlementti ry:n monikulttuurinen tiimi: Kohtaamispaikka Mikseri, Meri-Lapin äitien järjestölähtöinen kotoutuminen ja Maahanmuuttaja Ohjaamo. Kutsumme teidät nauttimaan päivän basaarimaisesta tunnelmasta!