Junnuille kesäolympialaiset 1.8.2023 – Merilappi United

Merilappi United ry kutsuu kaikki futiksesta kiinnostuneet Merilapin alueen alle 13-vuotiaat junnut vanhempineen sekä junnutoimintaseurat osallistumaan 1.8.2023 kello 16-20 teemalla “Lapset vastaan Vanhemmat”- leikkimielisiin liikunta- ja futiskisailuihin. HOX❗️ Uhkaavan rajuilman johdosta siirretään tapahtuma Lappia-halliin, jotta ei tarvitse perua! Eli Tornion Lappiahallissa tapahtuma!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan seuratoimintaan ja lajiin koko perheen voimin!

Kesäolympialaisten ohjelma:

  • Kello 16.00 Merilappi Unitedin junioripäällikkö Marika Ylilahti avaa tapahtuman. Marika kertoo MeLun toiminnasta, kesän Prinsessa Futiskoulun kuulumisista, sen jatkosta ja tulevista vetäjistä.
  • Kello 16.15 Alkulämmittely kaikille (EasyFit Kemi)

Avauksen jälkeen NONSTOP kisoja ja leikkejä, muun muassa nopeuskameralaukaisu, palkintoina pieniä herkkuja ja tapahtuman lopuksi ihka oikea palkintojen jako!

  • Noin kello 17 Jukka Dunder Oulu Nice Soccer ja Suomen Palloliitosta kertoo yhteistyöstä MeLUn kanssa valmennusosaamisen kehittämiseksi ja ikävaihekoulutuksen läpiviemiseksi. Kuulemme myös uusien aloittavien joukkueiden tukitoimista.
  • Noin kello 18 Muiden (halukkaiden) seurojen tai valmentajien ääniä
  • Kello 19 Arvontaa yrityslahjoista kaikkien niiden kesken, jotka ovat liittyneet päivän aikana mukaan seuratoimintaan
  • Kello 19:30 Palkintojen jako
  • Kello 20 Kiitos upeasta seurapäivästä ja tervetuloa harrastuksen pariin!

Puheiden aikana NONSTOP-kisailut tauolla ja kanttiinin tarjonnasta nauttimista! Äänen toiston tarjoaa https://www.eventworks.fi/

Lisätietoja

marika.ylilahti@easyfit.fi, WhatsApp 044 231 5510 ja ilmoittautumisia alueen seuroilta 15.7.2023 mennessä: https://forms.gle/cJoSYT3q6KhzAmiS9

PS: Pidätämme oikeuden muutoksiin tapahtumien kulussa! Tapahtuma on kaikille maksuton, ostoksia voi tehdä kannatukseksi alueen kanttiineissa, varauduthan käteisellä, MobilePay tai kortti. Maksutapa vaihtelee palveluntarjoajan mukaisesti.

#merilappiunited #merilappi #junioritoiminta #seuratoiminta #seurapäivä #kemi #tornio

Tapahtumasta lisää :

https://www.merilappiunited.fi/joukkueet/junioritoiminta/

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

01.08.2023,  kello 16:00

Tapahtuman loppumispäivä

01.08.2023,  kello 20:00

Paikka

Lappia-halli

Tapahtumaluokat

Lapsille, Teematapahtumat, Urheilu