Mikin Vintti – Avioliitto on ikuista

Torniolainen Mikin Vintti ry. tuo Kemiin farssin Avioliitto on ikuista. Näytelmän on ohjannut Martti Kadenius, ja rooleissa ahkeroivat Elina ja Marko Haapaniemi.


Herbert Gladney on vaimonsa kanssa kiertueella mainostamassa bestseller-kirjaansa ”Avioliitto on ikuista”. Parin välit ovat viileät, mutta vaimo Rebecca on mukana kiertueella saadakseen osan myyntituotoista. Tuplavarauksen takia hotellihuoneessa on kuitenkin myös toinen pariskunta: konservatiivinen, perhearvoja korostava senaattori Grant Ryan ja hänen rakastajattarensa, lööppijulkisuutta tavoitteleva Gwenda. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä skandaaleja hamuava talk show -juontaja Pam Blair, katastrofin ainekset ovat koossa. Lazebnikin ja Dayn hillittömässä farssissa ovet käyvät tiuhaan, eikä väärinymmärryksiltä voi välttyä. (Dramacorner)


Esitykset tiistaina 14.6., keskiviikkona 15.6. ja tiistaina 21.6. Sataman Krouwissa, Kemissä. Kaikki esitykset alkavat kello 19.00. Kesto noin 2 tuntia (väliajan kanssa). Liput 20 euroa tuntia ennen ovelta, käteismaksu.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

14.06.2022,  kello 19:00

Tapahtuman loppumispäivä

14.06.2022,  kello 21:00

Paikka

Sataman Krouvi
Rantabulevardi 10
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Teatteri, elokuvat ja viihde