Suomi kukkii Hangosta Nuorgamiin -kasvitilatyöt

Kemin kaupungin tapahtumatoimisto on Kukka&Design Tuula Lokan työtiimin sekä sponsoreiden kanssa järjestänyt 15.7.-30.9. ”Suomi kukkii Hangosta Nuorgamiin” -kasvitilatyöt Meripuiston laululavalle ja Uimahallinpuistoon.

Suomen Kukkakauppiasliitto ry juhlii tänä vuonna 90-vuotista yhdistystään. Liiton ideana on ollut toteuttaa erilaisia floristisia tilatöitä ympäri Suomea eri paikkakunnille matkailijoiden ja paikallisten iloksi.

Tuula Lokka kertoo:

”Kukkakauppiasliitto toimii lähinnä talkoovoimin, joten se ei olisi pystynyt yksinään hanketta toteuttamaan. Niinpä jokainen piiri hakee oman paikkakuntansa yritykset sekä julkisen sektorin mukaan sponsoroimaan kuluja. Toteutusajankohdaksi töille tuli heinä-elokuu riippuen kunkin paikkakunnan kesätapahtumista. Kemin kaupungin tapahtumatoimiston osalta toive oli yhdistää idea Easy Living in Kemi -tapahtumaan heinäkuun puolivälissä. Töitä on nähtävillä kaksi: laululavan edustan kukitus ”Oodi Kemille” sekä rannan puistoalueella oleva työ ”Satuportti”.

Materiaaleina on kuivakukkia, erilaisia heiniä, oksia, sekä luonnonkukkia ja leikkokukkia. Töissä voi myös seurata kasvien kuivumista eri olomuotoon. Kasveissa ja kukissa on käytetty myös erilaisia tuoksuvia materiaaleja, jotka tuovat oman lisänsä työn luonteeseen sekä palvelevat näkövammaisten ja sokeiden henkilöiden aisteja. Suomen Kukkakauppiasliitto ry:n Pohjois-Suomen piiri kiittää Kemin kaupungin tapahtumatoimistoa sekä muita sponsoreita saamastaan tuesta tilatöiden toteuttamiseen.”

Sponsoreina projektille toimivat Kemin kaupungin tapahtumatoimisto, Lapinmeren Melontakeskus Oy, Merike / Merike Finland Oy ja Hyvän tuulen seilit Oy. Toteuttaja: Kukka&Design Tuula Lokan tiimi apunaan Kemin kaupungin tapahtumatoimisto.

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

21.09.2022,  kello 00:00

Tapahtuman loppumispäivä

21.09.2022,  kello 00:00

Paikka

Meripuiston laululava ja Uimahallinpuisto
Meripuistonpolku ja Rantabulevardi
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Muut tapahtumat, Näyttelyt, Teematapahtumat