Viikinkiviikonloppu 2022 Laitakarissa

Viikinkiviikonloppu Kemin Laitakarissa 2. – 3.7.2022

Kemissä viime vuonna menestyksekkäästi toteutettu Viikinkiviikonloppu-tapahtuma toteutuu jälleen tänä vuonna Laitakarin saarella ja täyttää saaren sekä paikallisia että matkailijoita houkuttelevalla tapahtumakokonaisuudella. Saaressa pääsee viikonlopun aikana tutustumaan viikinkien arkeen sekä osallistumaan itsekin lukuisiin erilaisiin viikinkiaktiviteetteihin, markkinoihin ja esityksiin. Tapahtuma on pääsymaksuton, edullinen laivakuljetus järjestetään Kemin sisäsatamasta.

Viikingit valtaavat taas Laitakarin saaren. Kemin Viikinkiviikonloppu on täynnä hauskaa näkemistä, kokemista ja tekemistä! Lasten seikkailurata, myyntikojuja, kahvioita, seppä, ennustaja, aktiviteettejä ynnä muuta. Paljon touhua ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Päivien aikana saarella esiintyy Hämis-kurkkulaulaja ja lauluntekijä. Kuljetukset saarelle Leila-vesibussilla ja sen sisaraluksilla.

Varaathan käteistä mukaan, viikingit eivät korttikoneita tunne.

”Kaikille seikkailunhaluisille ja uteliaille järjestetään Viikinkiviikonloppu uudelleen! Tapahtumaan on jo saatu monenlaista ohjelmaa ja touhujen toteuttajaa viime vuoden malliin, mutta uusiakin toimijoita ja temppuja on tulossa mukaan. Sepät takovat, jousella saa ampua, ennustaja povaa ja myynnissä on käsitöitä, leluja, viikinkimiekkoja ym. Erikoisia esiintyjiä ja mielenkiintoista musiikkia on tarjolla ja hyvä ruoka kruunaa reissun.”, tapahtuman johtava viikinki Päivi Koskela innostuu.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, mutta erityisesti lapsille ja lapsenmielisille, joilla suuntana seikkailu. Toivomme, että viikinkihenki huokuu saarella, kaikilla on hyvä mieli ja että sää meitä taas suosii.

Tervetuloa Kemiin Laitakarin sahasaarelle Viikinkiviikonloppuna 2. – 3.7.2022!

Tapahtuman järjestävät Lapinmeren Melontakeskus, Lapin matkailu- ja asiakaspalvelu Oy, Merike Oy, Laitakari ry, Kemin Latu ry, Noitasiskosten puoti sekä lukuisat vapaaehtoiset viikingit. Lisätietoja ilmoitetaan kevään mittaan aikatauluista ja päivien sisällöistä. Seuraa Viikinkiviikonlopun Facebook sivuja ja Instagramia.

Tapahtumasta lisää :

https://www.facebook.com/events/302419768595179

Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

02.07.2022,  kello 10:00

Tapahtuman loppumispäivä

03.07.2022,  kello 19:00

Paikka

Laitakarin saari Kemin edustalla

Tapahtumaluokat

Teematapahtumat