Tapahtuman tiedot


Tapahtuman alkamispäivä

19.01.2022,  kello 00:00

Tapahtuman loppumispäivä

01.02.2022,  kello 00:00

Paikka

Kulttuurikeskus
Marina Takalon katu 3
94100 Kemi

Tapahtumaluokat

Muut tapahtumat

Kemin villapaita -kilpailuun ilmoittautuminen

Kemin villapaita -kilpailun ennakkoilmoittautuminen on päättynyt tammikuun aikana, mutta ilmoittautua voi edelleen osoitteeseen: katri.jamsa@kemi.fi

Ohjeet:

Suunnittele ja toteuta Kemi-aiheinen villapusero. Töiden on oltava valmiit 10.3. mennessä (deadlinea siirretty myöhemmäs)! Villapaitojen kuvista tehdään nettiäänestys.

Suunnittele ja toteuta Kemi-aiheinen villapusero. Väreinä Kemin sininen, valkoinen ja vihreä. Yksi vapaavalintainen väri on sallittu, jos kuvio sitä vaatii. Jos täsmälleen brändinmukaisia värejä on vaikeaa löytää, värisävyt voivat myös poiketa tästä ja olla esimerkiksi murrettuja: meren sininen, lumen valkoinen ja luonnon raikas vihreä käyvät myös hyvin. Säännöissä on liikkumavaraa, jos Kemi-brändin mukaisia sävyjä ei löydy. Malli on vapaa kunhan liittyy kuvakieleltään Kemiin.

Tarvitsemme paidasta kuvan 10.3. mennessä nettiäänestystä varten. Paidan voi tuoda kuvattavaksi myös Kulttuurikeskukselle. Paidat itsessään jäävät valmistajiensa omistukseen. Mahdollisuuksien mukaan yritämme saada villapaidat myös näytteille tai ehkäpä järjestää pienen muotinäytöksen osana kevään tai kesän tapahtumia.

Palkintona lahjakortteja Pieneen lankapuotiin!

Kirjastolle on laitettu lankakori Kemin villapaita -kilpailua silmällä pitäen. Koriin voit tuoda ja sieltä voit hakea sopivia lankoja kaikenlaisiin käsitöihisi. Tuo ylijääneet lankarullat ja löydä inspiraatio uusiin tuotoksiisi langoista! Kori löytyy kirjaston aikuisten osastolta.