28.8.2020

Kemiläiset saavat vastaisuudessa sähkönsiirtolaskunsa suoraan Kemin Energia ja Vesi Oy:ltä

Kemin Energia ja Vesi Oy:n tiedote 28.8.2020:

Kemin Energia ja Vesi Oy:n sähkönsiirtolaskut on aiemmin lähetetty Oulun Sähkönmyynnistä, OOMI Energiasta. Elokuusta 2020 alkaen Kemin Energia ja Vesi Oy vastaa laskujensa muodostamisesta itse. Laskujen jakelijana toimii Ropo Capital Oy.

Kaikki asiakkaat saavat vastaisuudessa kaksi eri sähkölaskua: sähkönsiirtolaskun ja sähkönmyyntilaskun. Sähkön siirtomaksusta käytetään tästä lähtien laskulla nimitystä verkkopalvelumaksu. 

Ensimmäiset sähkön verkkopalvelulaskut Kemin Energia ja Vesi lähettää paperisina syyskuussa. Laskuttajatahon muuttuessa myös maksun saajatiedot ja tilinumero muuttuvat. Laskun mukana lähetettävässä tiedotteessa on ohjeet e-laskun ja suoramaksupalvelun käyttöönottoon. 

Koronatilanteen vuoksi toimitalon ovet ovat olleet suljettuina. Kemin Energia ja Vesi avaa ovensa asiakaspalvelulle jälleen tiistaina 1.9.2020 kello 8.30. 

Kemin Energia ja Vesi laajentaa vastaisuudessa palvelujaan tarjoamalla sähköverkkoasiakkailleen online-palvelun, jossa asiakas pääsee tarkastelemaan omia verkkopalvelulaskujaan sekä sähkönkulutukseen liittyviä tietojaan. Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin. 

Takaisin listaukseen