Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kemin Taiteiden Yö

28.10.2017

Kemin kulttuuritoimi on jälleen kerran koonnut mittavan kattauksen kulttuuriosaamista Taiteiden yöhön. Kulttuurikeskuksessa päivä alkaa klo 10 ja jatkuu pikkutunneille asti. Teatteriesitystä Kemin tyttö – kaksi matkaa Israeliin ja joidenkin ravintoloiden sisäänpääsymaksuja lukuunottamatta kaikki tarjonta on maksutonta. Kulttuurikirppikselle sen sijaan kannattaa varata mukaan käteistä rahaa.
Päivä koostuu näytelmien, elokuvien, musiikin, tanssin, pakohuonepelin, luentojen ja kirjailijavieraiden kudelmasta. Kirjailijavieraina ovat Murmanskin matkaoppaan julkaiseva Sari Pöyhönen sekä Bengt Pohjanen. Musiikkia lehtisalissa esittävät Murmansk Express ja  Dimi Salo. Lisäksi lehtisalissa on Eeva-Liisa Peltosen monologinäytelmä. Kuvataiteita valottavat monipuolisesti sekä  Suo, Kuokka & Taide -näyttelyn taiteilijat, taiteen harrastajat että galleristi. Uutuutena on  Yhteinen kaupunki-hankkeen elokuvatapahtuma, jossa elokuvia esittelevät ja keskustelua johdattelevat mm. elokuvissa esiintyvät Kai Latvalehto ja Liisa Puupponen.  Teatterin suurella lavalla kuullaan ja nähdään kuorokavalkadissa Laulu- ja soitinryhmä Ystävyys, Syke ja Laulunlyömät,  tanssikavalkadissa Stage, Zahor ja Lady Akat sekä Meri-Lapin musiikkiopiston oppilaskonsertti. Maksuttomissa työpajoissa voi tehdä heijastimia, animaatioelokuvia tai luovaa kuvataidetta ammattitaiteilijoiden kanssa. Kulttuurikeskuksen aulassa voi piirrättää itsestään kuvan ja tutustua Kemin päiväkotien toimintaan ja kädentaitoihin sekä nukketyönäytökseen. Jännittäviä hetkiä tarjoavat pakohuonepeli sekä historiallisen museon Romanovin kadonneet aarteet-peli.
Sauvotalossa toimii nuorisotila klo 18 alkaen, jossa tunnelmasta huolehtii DJ Will Strand.  Auditoriossa alkaa elokuvailta klo 18 ja illan bändeinä on ruotsalaista laatumetallia esittävät Seedna ja Skeleton Birth.
Taiteiden yössä esiintyvät Teatteriravintolassa DG La Fuente samba-ryhmä ja Easy Street Band, Chilloutissa Face the Legacy, Skullrod ja 13,5 (5 €), Cafe Bar Ankkurissa KertsiKlubi Open Stage ja Uusien laulujen ilta (10 €), Kukossa Veera Pyykkö ja Ville Saarinen, Iitu ja Paattio Playboys sekä akustiset jamit ja Jan Åqvistin karikatyyripöytä, Gringossa trubaduuri Panu Ahtinen, Poltteessa Murmansk Express (7 €) ,  Ramonassa Popsicles & Icicles, Tyrskyvalli ja Taiteiden yön päättävät Jamit.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.10.2017
Kotisivu:
http://www.kemi.fi/palvelut/kulttuuripalvelut/taiteidenyo/

Tapahtumapaikka

Kemi
Kemi,

Järjestäjä

Kemin kaupunki
Puhelin:
016-259111
Kotisivu:
htttp://www.kemi.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!