Rekisteriselosteet

Tässä hakemistossa ovat henkilötietolain mukaiset Kemin kaupungin rekisteriselosteet

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot. Rekisteröidylle on myös kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja rekisteröidyn oikeuksista.

Toimialat vastaavat omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.
Selosteita kartutetaan koko ajan.

 

Asuminen ja ympäristö
KuntaNet Rakennusvalvonta 
SitoGis maanvuokrajärjestelmä
SitoGis paikkatietojärjestelmä
WinTimmi venepaikkajärjestelmä


Koulutus ja opiskelu
Aura asiakastietojarjestelmä
Kansalaisopiston kurssihallintajärjestelmä
Musi oppilashallinto
Primus kouluhallintojarjestelmä


Kulttuuri ja museot
Lippu.fi-järjestelmä
Kirjaston asiakasrekisteri


Liikenne ja kadut
Atksla-Konekeskus -ohjelmisto

 

Liikunta ja vapaa-aika
Timmi Tilavarausjärjestelmä
Avantouinti
Kuntosali (Uimahalli)
Sarja-_ja_kausikortit (Uimahalli)
Vauvat ja tenavat (Uimahalli)
Kameravalvonta (Uimahalli)
Kemin uimahallin Hellewi Lite kurssi ilmoittautumisjärjestelmä

Osallistuminen
Www-sivujen kautta saapu­neiden sähköisten palaut­teiden hallinnointi

Sosiaalipalvelut (Tulossa)

 

Terveyspalvelut
Kemin Terveyskeskuksen potilasrekisteri 
Työterveyshuollon potilasrekisteri
Suun terveydenhuollon potilasrekisteri
Liite 1 Rekisteritietojen tarkastuspyyntölomake
Liite 2 Rekisteritietojen korjauspyyntölomake

 

Työ ja elinkeinot
Kuntarekry.fi -palvelu
Työllisyyspalveluiden asiakasrekisteri
Kemin työllisyys- ja elinvoima -hankkeen asiakasrekisteri
Lapin monialaisen yhteispalvelun asiakasrekisteri TYPPI

 

Varhaiskasvatus
Effica – varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmä

 

Muut
Kemin kaupungin kameravalvonnan rekisteri
Lastenkulttuurikeskuksen asiakasrekisteri
Mailchimp-uutiskirje
Teatterin postituslista
WordPress
Asianhallintajärjestelma Dynasty for SQL
Sopimushallinta Dynasty for SQL
Yhteystietorekisteri Dynasty for SQL
Luottamushenkilö- ja luottamuselinrekisteri ProEconomica
Helka – Pysäköintivirhemaksurekisteri
ProEconomica taloushallinto
Ostolaskujen kierrätys- ja arkistointijärjestelmä InvoiceReady
Luettelo varhaiskasvatuksen asiakkaiden yhteisvastuullisista huoltajista
Velkajärjestelyjen seuranta
Tilapalvelun kiinteistöjen tallentava kameravalvontajärjestelmä
Taidemuseon kutsuvierasrekisteri