Asiointi

aspa

Asiakaspalvelupisteestä saat neuvontaa ja asiakaspalvelua kaupungin eri palveluista sekä apua sähköisten asiointipalveluiden käyttöön. Kaupungintalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan asiakaspalvelupisteen yhteydessä toimii matkailuneuvonta. Matkailuneuvonnasta saat tietoa ja vinkkejä alueen ajankohtaisista tapahtumista sekä matkailupalveluista, saatavilla on lisäksi suurimpien valtakunnallisten kohteiden esitteet. Tervetuloa asioimaan puhelimitse, sähköisesti tai paikan päällä.

Kaupungin kassa sijaitsee kaupungintalon 6. kerroksessa ja on avoinna ma-pe klo 10.00-11.00

Lomakkeet
Kemin kaupungin palveluissa tarvittavia sähköisiä lomakkeita löytyy lomakkeet sivulta toimialoittain.

Sähköinen asiointi
Kemin kaupungin kanssa voit asioiden myös verkossa. Sähköiset asiointipalvelut mahdollistavat asiakkaan itsepalvelun ajasta ja paikasta riippumatta. Niiden avulla tarjotaan kuntalaisille valintamahdollisuuksia asioiden hoitoon sekä samalla pyritään tehostamaan organisaation toimintaa ja palvelujen saatavuutta. Kaupunki pyrkii järjestelmällisesti kehittämään lisää sähköisiä asiointipalveluja tuottavuuden parantamiseksi. Sähköisen asioinnin rinnalla mahdollisuus suulliseen ja kirjalliseen asiointiin edelleen säilyy.

Sähköisten palvelujen käyttämiseen on kuntalaisille järjestetty asiakaspäätteitä kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen ja kaupunginkirjastoon.

Ikäihmisten seniorineuvonta ja palveluohjaus
www.kemi.fi/palvelut/sosiaalipalvelut-2/seniorineuvonta

 

Yleisömikrot

Asiakaspalvelupisteessä, kaupungintalon 1. kerroksessa on asiakkaiden käytettävissä yksi Internet -yhteydellä oleva tietokone. 

Kaupunginkirjastossa on yleisömikroja, joita voi käyttää ilmaiseksi Internet-yhteyksineen sekä maksuton vapaa wifi.