Päiväkotimme sijaitsee Kivikon kaupunginosassa Kivikon koulun yhteydessä. Päiväkodissa on kaksi pienten 0-3 vuotiaiden ja kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää sekä 3-4 esiopetusryhmää. Koulun läheisyys luo esikoululaisille miellyttävän siirtymisen kouluun.

Päiväkotimme tilat, piha ja lähiympäristö luovat monipuolisen oppimisympäristön kaiken ikäisille lapsille. Päiväkodissa on sali, josta löytyy monipuolisesti eri välineitä innostamaan liikkumaan. Liikunnan ilo onkin vahvasti läsnä toiminnassamme. Lähellä on metsäalueita ja leikkipuistoja, joissa retkeilemme lasten kanssa. Lisäksi koulun kenttä on käytössämme. Suuri pihamme tarjoaa mahdollisuuksia pihapeleihin ja liikkumiseen sekä erilaisiin leikkeihin.

Meille on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja läsnäolo. Annamme lapselle mahdollisuuden kasvaa ja oppia lämpimässä, positiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Järjestämme lapsen ikätasoista toimintaa huomioiden lasten mielenkiinnon kohteet sekä luomme päivittäin mahdollisuuksia oppimisen ilolle. Lapsilähtöisyys suunnittelussa on lähellä sydäntämme. Leikki on keskeisin työtapa ja luomme lapsille virikkeellisiä leikki- ja oppimisympäristöjä.

Kivikon päiväkoti. Kuva: Nina Susi.