Kemi-kortti

Kemikortti-alasivu

Kemi-kortti on kaikkien kortti!

Kemi-kortteja on kahdenlaisia: Kemi Card:in saa käyttöönsä kuka tahansa, Kemiläisten kortti myönnetään hakemuksesta vain kemiläisille. Kemi-korttien käyttämiseen tarvitset Cardu –mobiilisovelluksen, jonka voit ladata älylaitteeseesi maksutta sovelluskaupasta. Cardun Lisättävät kortit –toiminnolla löydät Kemi Cardin ja voit tallentaa sen Cardu -lompakkoosi saman tien. Kemiläisten kortti tilataan alempana olevilla lomakkeilla.

Jos Cardu ilmoittaa, että "Sinulla on jo tunnus", muttet tiedä tunnusta, ota yhteyttä: support@cardu.com. Yhdelle puhelinnumerolle voi tehdä vain yhden Cardu -tunnuksen, jolla voi kuitenkin kirjautua useisiin laitteisiin.

Kun puhelimesi vaihtuu, saat Cardu –lompakkosi sisällön uuteen puhelimeesi lataamalla Cardu –sovelluksen ja kirjautumalla siihen olemassa olevilla tunnuksillasi.

Kemi Card mobiilina

Kemi Cardilta löytyy tietoa Kemin nähtävyyksistä, tapahtumista ja muista aktiviteeteista, historiasta ja yritysten tarjouksista. Lisäksi kortilla julkaistaan Meri-Lappia koskevia uutisia sekä paljon muuta hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa myös vierailijoille ja matkailijoille.

Tästä pääset kortin lataussivulle.

lippu-uk Download Cardu app into your phone and find Kemi Card - or use this link. Kemi Card includes a lot of information about local events, attractions, history, offers, activities and so on.

Kemiläisten kortti mobiilina

Tilaa alla olevasta linkistä vain kemiläisille annettava kortti.

Cardu kannattaa ladata puhelimeen etukäteen, sillä tarkastettuamme kotikuntasi Kemiläisten kortti ilmaantuu Cardu-lompakkoosi automaattisesti.

Kemiläisten mobiilikortin toimitusaika on muutama päivä. Mikäli kortti ei ilmaannu Cardu-lompakkoosi viikon sisällä tai sinulla on muuta kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen:

kemikortti.toimitus@kemi.fi

Mobiilikortin tilauslomake

Kemiläisten kortti muovisena näyttökorttina

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, voit tilata muovisen näyttökortin, jolla saat kortin tarjoukset käyttöösi. Tiedot voimassa olevista tarjouksista lähetetään sähköpostiisi. Muovikorttien toimitusaika on pari viikkoa.

Muovikortin tilauslomake

Kemi-kortit

Kemiläisten kortti näyttää tältä

Kemiläisten kortin sisältö

  • Ajankohtaista tietoa Kemistä, uutisia Meri-Lapista, tapahtumatietoja, aktiviteettitietoja ja erilaisia etuja
  • Osallistumis- ja palautteenantokanava kotikaupunki Kemin asioihin

Korttien sisältöjä kehitetään jatkuvasti ja ideoita otetaan mielellään vastaan.

Täältä löydät palautelomakkeen, jolla voit kertoa ideasi meille.

Kemiläiset toimijat

Kemiläinen toimija voi julkaista korteilla maksutta määräaikaisia tai kuponkitarjouksia sekä leimapasseja tietyin ehdoin. Maksutilanteessa kuponki käytetään "täppäämällä" se myyjän nähden ja leimapassi "leimataan" lukemalla qr-koodi puhelimella.

Jos haluat julkaista tarjouksen tai muuta sisältöä tai sinulla on ideoita korttien kehittämiseen, ota yhteyttä Kemin kaupunkiin tai Kemitiimiin:

  • Kemi-korttien toimitus, kemikortti.toimitus@kemi.fi, 016 259 111 (vaihde)
  • Kemitiimin toiminnanjohtaja: kemitiimi@gmail.com, 040 506 8827

Tästä linkistä pääset sovelluksen esittelysivuille.