Toimintaohjeita

Uimahallin uintiaika on 2 tuntia, joka sisältää uimahallin allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön.
Uintiajan päättymisen jälkeen uimahalli sulkeutuu 30 minuutin kuluttua.

Ohjatuista liikuntaryhmistä peritään erillinen ohjausmaksu. 

Kuntosalilla ja porelaitteissa on hyvä huomioida myös toiset asiakkaat ja antaa jokaiselle mahdollisuus käyttää kaikkia laitteita.

Ennen altaalle menoa peseydytään huolellisesti ilman uima-asua. Saunassa ei olla uima-asu päällä.
Käyttöoikeusmerkin omaavat voivat pitää uima-asun yllään myös suihkussa ja saunassa.

P2021426pakattu

Käyttöoikeusmerkki

Jalkojen desinfiointipisteet löytyvät pesutiloista altaalle johtavilta reiteiltä.

Uimahallissa tulee käyttäytyä hillitysti ja juokseminen on ehdottomasti kiellettyä.

Purukumin ja nuuskan käyttö on kiellettyä pesu- ja allastiloissa. Laitathan ne asianmukisesti roskikseen ennen pesutiloihin menoa.

Vältä voimakkaiden hajuvesien ja parfyymien käyttöä uimahallin tiloissa, jotta herkemmät ja allergiset voivat myös käyttää uimahallia turvallisesti. Uimahalliin ei myöskään kuulu hiusten värjääminen tai ns. ihokarvojen sheivaus.

Uima-asuina Kemin uimahallissa käytetään uima-asukankaasta valmistettuja ihonmyötäisiä uima-asuja. Shortsit ja uimashortsit on kielletty. Lippukassalta voi vuokrata uima-asuja.

Kaikilta alle 7-vuotialta peritään käyttömaksut uimahallissa. Alle 7-vuotias voi kulkea vanhempiensa kanssa miesten tai naisten pesutilojen kautta. Yli 7-vuotiaat käyttävät oman sukupuolensa mukaisia pukeutumis- ja peseytymistiloja. Tätä on hyvä harjoitella kouluun lähdön lähestyessä.

Jokaisella alle 7-vuotiaalla, uimataidottomalla lapsella sekä erityistä huolenpitoa vaativilla henkilöillä tulee olla mukanaan huoltaja tai henkilö joka vastaa hänen oleskelustaan ja valvonnasta uimahallissa.